• Outfit menutup aurat & modest

    Outfit menutup aurat & modest
    Outfit menutup aurat & modest
    Outfit menutup aurat & modest
    Outfit menutup aurat & modest

    Hello korangs!

    Kalau i masukkan gambar dekat ig story, mesti ramai sgt yg tanya dekat mana i beli those items. So harini i nak share dgn korang semua. Harga semua mampu milik dan paling penting mestilah modest & menutup aurat dgn sempurna.

    Most of my trousers or jeans are from uniqlo. Sebab apa? Sbb uniqlo ada byk range seluar2 loose & baggy mcm ni. Kita cuba elakkan jeans yg ketat-ketat tu.

    Baju2 pula i byk mix & match. But most of my blouse are from calaqisya. Sebab baju2 dia loose & selesa. Kalau dress pula i mmg byk dari petitmoi, sebab apa i suka, sebab x perlu gosok 😝

    Semoga bermanfaat uols! #ootd #ootdmuslimah #muslimahfashion #womenfashion #muslimwomen