• Vincci new low heels!

    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!
    Vincci new low heels!

    Helloooo lemonades 🫶🏻

    Siapa peminat kasut & bag Vincci?

    Baru baru ni I singgah ke Padini Outlet & there are some new low heels yang cantik cantik 😍

    Padini branch that I’ve went to⤵️

    – G35-G38,Design Village, Jalan Cassia Barat 2, Bandar Cassia, 14110 Simpang Ampat, Penang.

    Jom belek gambar gambar kat atas! рџ‘

    ▶️ Shoes 1

    – Material: leather

    – Available colors: Pink, Cream, Peach, Grey & Black

    – Ada sparkling beads yang menaikkan seri si pemakai✨

    – Btw ni bukan high heels tau but low heels, which is comfy & sesuai for work рџ‘

    ▶️ Shoes 2

    – Material: Leather

    – Available color: Soft Pink

    – Ada strap tambahan but don’t worry sebab bila pakai comfy je 🥰

    – Sesuai jugak kalau nak pergi kelas!

    ▶️ Shoes 3

    – Material: Leather

    – Available color: Soft Pink & Cream

    – Ada strap tambahan berwarna gold that looks like metal, but surprisingly it isn’t 🤣🤣 Okay lah kan, so bila pakai pun tak sakit. Tapi i rasa color dia nanti boleh pudar sebab material nya plastik.

    – For me this one yang paling comfy sekali taktahu kenapa hahaha

    – Ada classy look gitu 🫶🏻

    So tunggu apa lagi? 🤍

    Save & Shareee✨