• [VIDEO] My Iftar Outfit Plus Size Editon

    Hello hello everyone it’s me Iraa I’m backkk!!!✨

    First of all Iraa nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan❤️ Moga bulan Ramadhan tahun ni kita dapat beribadah dengan lebih banyak dan semoga urusan kita semua dipermudahkan aamin❤️

    .

    So today Iraa nak share with you guys My Iftar Outfit 😍

    Actually this outfit very simple very easy and so comfortable tau! I know sekarang ni cuaca memang panas gila so Iraa memang pakai outfit yg simple simple ja but cute🥹 Hehe

    .

    Iraa memang love sangat dengan Midi Dress Corduroy from Zanzea ni🥹Iraa ada 2 helai tau satu lagi colour hitam. Kain dia tak panas and ringan so sesuai dengan cuaca Malaysia.

    Dekat dalam, Iraa pakai blouse putih from Vonda! Iraa paling suka bahagian lengan yg kembang2 macam ni supaya lengan sado Iraa tak nampak 😜

    Dekat dalam Iraa just pakai inner from Uniqlo sebab takut jarang.

    .

    Untuk skirt Iraa pakai pleated skirt from Zoe Arissa! Free Size but boleh buat sampai berat 100kg😳

    .

    My hijab pula from Zara Hijab❤️ Love sangat sebab material dia so cantik, tak panas, senang nak bentuk awning and susah nak kedut😍

    .

    Paling special Iraa pakai fluffy bag from Theyudusa yeaayyy😍 Soo cute sooo fluffy and soo comelss gila and boleh muat banyak barang🥹 I obsessed gila dengan bag ni🥹❤️

    .

    And last Iraa pakai sneakers ada corak bunga2 sikit from Ruby🫶🏻

    .

    So macam biasa semua outfit ni korang boleh beli online ja!

    This outfit sangatlah sesuai untuk plus size sebab memang size sampai 5XL and untuk berat 100-110kg still boleh pakai 😍

    So itu sahaja for today bbyeeee and have a nice day😘❤️

    .