• Pokok jurai sebagai penyeri

    Pokok jurai sebagai penyeri
    Pokok jurai sebagai penyeri
    Pokok jurai sebagai penyeri

    Pokok jurai sebagai penyeri
    Pokok jurai sebagai penyeri

    Hey girls, ite me Hanna again.

    Perasan tak klau banyak yang deco rumah dengan pokok jurai? Memula Hanna pon pertikaikan jugak sebab ramai yang letak pokok jurai ni sedangkan hanyalah daun hijau dan pot kecil semata.

    Tapi pandangan ini berubah ye selepas Hanna cuba beli satu di Uju Home. Disebabkan harga murah RM9.90 je Hanna pon beli sbb klu xguna no harm done pon kan, barang bajet je.

    Balik tu try la letak atas hexagon shelf wall area depan pintu, sekali wahh berseri dan menyemarakkan suasana ye. Tak tahu nk explain macam mana tapi nampak ✨aesthetic✨ di mata Hanna.

    Terus beranak pinak koleksi pokok jurai di rumah Hanna🤣 Hanna letak di

    • kabinet TV

    • laundry rack

    • kabinet pantry

    • decor hexagon shelf

    Betui korang, memang menambah seri dan kalau korang nak hiasan yang simple tak nak sarat tapi efek lawa, cubalah letak pokok jurai ni di penjuru atas, confirm letups.