• Must Have Whitening Lotion! Soft and Smooth Skin

    Must Have Whitening Lotion! Soft and Smooth Skin
    Must Have Whitening Lotion! Soft and Smooth Skin
    Must Have Whitening Lotion! Soft and Smooth Skin

    Must Have Whitening Lotion! Soft and Smooth Skin
    Must Have Whitening Lotion! Soft and Smooth Skin

    Hi welcome to Dinie’s Sharing Era Again! 🤩

    Today I nak buat LOTION BATTLE. ⚔️

    This two lotion ada kat drugstore tau tapi ramai yang confuse nak pilih mana satu kan? 🤔 So jom I share my honest opinion abt this two lotion! 😍

    And 2 lotion ni pernah viral kat tiktok sampai licin ya rak kat Watson/guardian tu HAHAHAH so berpeluang ni jom I share! 🤝🏻

    1) Nivea Extra White Vitamin C&E

    Ive been using this lotion selama 3 bulan, texture dia creamy and ada bau bau buah orange sikit! 🍊🍊

    Bila apply lotion ni memang takde kesan melekit langsung! And lotion ni dia ada 10 benefits tauuu salah satunya boleh jadi sunscreen untuk body kita jimat kan? 🌞 But usually I pakai this lotion waktu malam sebelum tidur untuk cerahkan kulit hehe 😴

    Lotion ni la buat kulit tangan I jadi lembut sampai semua orang tegur lembutnya kulit so korang yang mana ada texture tangan kasar tu tryla this lotion! 😆😆

    So I rate this lotion 9/10! ✅

    2) Vaseline Gluta-Hya Dewy Radiance

    This lotion dia ada 2 jenis tauu, satu warna kuning and yang rosegold (same as a picture).

    I beli yang rosegold sebab dia khas untuk brightening hehe so kalua korang baca nama dia, dia tulis GLUTA-HYA. ✅ Itu maksudnya dalam lotion ni ada Glutathione yang 10x kali ganda lagi bagus dari VITAMIN C! 🍋🍊

    also comes with HYALURONIC ACID untuk lembapkan kulit, so kalau kulit korang tengah kering or merekah boleh try this lotion! 💦

    Lotion ni kan bila apply memang sejuk gila gaiss rasa dia! 🫠 Tenang jee, and dia senang resap okei jangan risau, also ada TONE UP effect. 😋

    So I rate this lotion 9.9/10!! 🤩

    So antara korang ada yang dah cuba lotion ni? 🫢 kalau dah jom share kat comment! 🗣️ BYEEEE 👋🏻