• Nak rumah nampak mewah? Ini tipsnya

    Nak rumah nampak mewah? Ini tipsnya
    Nak rumah nampak mewah? Ini tipsnya
    Nak rumah nampak mewah? Ini tipsnya

    Nak rumah nampak mewah? Ini tipsnya
    Nak rumah nampak mewah? Ini tipsnya

    Hai korang. Bertemu lagi kita dalam tips-tips mudah yang i selalu guna. I tahu kadang korang buntu nak buat macam mana untuk tampak mewah kan.

    1) GUNAKAN PANTULAN CERMIN UNTUK TAMPAK MEWAH

    Ye sedikit sebanya cermin bagi impak yang besar pada rumah kita.

    2) WARNA LAMPU MEMAINKAN PERANAN PENTING

    Ye korang. Lampu yang warm light ni kah buat rumah korang mewah tau.

    3)WARNA PILIHAN RUMAH PERLU MATCHING DENGAN PERABUT

    Pilih warna cat yang matching dengan perabut supaya tidak caca marba.

    4)GUNA BENDA BASIC SAHAJA PUN RUMAH BOLEH WOW!

    I guna benda basic je korang. Rumah i memang tak banyak barang tau. I mengekalkan konsep minimalist.

    Semoga membantu korang di luar sana ☺️