• Bilik tidur tema kelabu hitam putih

    Bilik tidur tema kelabu hitam putih
    Bilik tidur tema kelabu hitam putih
    Bilik tidur tema kelabu hitam putih

    Bilik tidur tema kelabu hitam putih
    Bilik tidur tema kelabu hitam putih
    Bilik tidur tema kelabu hitam putih
    Bilik tidur tema kelabu hitam putih

    Hai semua! Buat apa tu? 😬

    My house ni masa awal-awal sebelum pindah memang I pilih warna kelabu. Start dengan kitchen cabinet lepas tu semua area jadi warna kelabu 😂😂 Termasuk lah bilik tidur. I cat dinding warna kelabu, beli katil warna kelabu & langsir pun warna kelabu 🙊

    Bilik tidur I simple je deco dia sebab tak berapa luas. Ada katil, side table, smol area untuk work station. Disebabkan bilik ni warna kelabu semua cadar I beli warna hitam, putih atau kelabu. Ada yang plain, ada yang corak.

    So kalau korang berminat dengan tema ni boleh lah beli cadar yang macamni warna nya 🙃