• How to make Milo Tabur perfectly creamy

    How to make Milo Tabur perfectly creamy
    How to make Milo Tabur perfectly creamy
    How to make Milo Tabur perfectly creamy
    How to make Milo Tabur perfectly creamy
    How to make Milo Tabur perfectly creamy
    How to make Milo Tabur perfectly creamy

    Hi korang! Korang yang suka milo tu rasa kecewa tak bila order milo tabur dekat kedai tapi cair gila? Kedekut gila milo tapi mahal 🙄 Okay now jom buat sendiri dekat rumah! Hari hari boleh minum yang pastinya sedap! 😋❤️

    Barang yang perlu ada

    1. Serbuk Milo

    2. Susu full cream

    3. Susu pekat

    Cara untuk buat sangat simple, once korang dah minum confirm rasa nak minum hari hari!!! Sedapppp ❤️ nikmat apa lagi yang kau dustakan ha gitu.

    Cara caranya

    1. First masukkan 3 sudu serbuk milo // I masukkan membukit penuh macam ni korang sebab milo sekarang ni kan dia kurang rasa serat dia rasa coco dia dont know why tukar recepi milo agaknya

    2. Campurkan dengan sedikit air panas supaya milo mudah larut then kacau kacau

    3. Kemudian masukkan 2 sudu susu pekat // susu ni korang jangan letak penuh penuh pulak. Manis sangat nanti sebab milo ni pun dah manis

    4. Lepastu bolehlah amik gelas yang ada ais. Gelas korang nak present milo tabur korang gituu

    5. Masukkan air milo tadi ke dalam gelas berisi ais, masukkan semua.

    6. Masukkan pula susu full cream as much as you want lah. Agak agak

    7. Taburkan serbuk milo on the top! As many you guys want! Jangan sampai tak boleh nak kacau pula nanti 😂

    Then enjoy!! Look how pekat my milo tabur is! Look how creamyyy they areee. Kalau dalam gambar dah macam ni yang merasa ni apa lagi 😋❤️ So korang jangan lupa try this out sendiri! Byebye!