• Match with Your Partner Korean Inspired Outfit

    Match with Your Partner Korean Inspired Outfit
    Match with Your Partner Korean Inspired Outfit
    Match with Your Partner Korean Inspired Outfit
    Match with Your Partner Korean Inspired Outfit

    Another matching couple outfit content with me!! This outfit ideas sangat simpleee and you guys kena try match with your partner tau! 😘

    This look simpleee je tau, nampak sangat kemas and tak terlaluu kontra!

    Okay! So Ikha nak share deets for my husband’s outfit first ya!!

    • Open Collar Shirt – Uniqlo

    • Sling Bag – Shein

    • Beige Casual Pants – Shopee

    • White Sneakers – Shopee

    Next is deets for my outfits!!

    • White Shawl – Ig Shop

    • Beige Rayon Blouse – Uniqlo

    • White Handbag – Shein

    • A-Line Skirt – Uniqlo

    • White Heels – Shopee

    This outfits sesuaii untuk korang pakai time date dekat any park, dinner, lunch etc sebab selesa gilaaa lagi-lagi kalau date dekat tempat outdoor yang panas gilaaa so this outfit memang disarankan untuk korang 😘

    Colour match seaweed green, white and beige ni sangat sesuaii and cantik tau! paling pentinggg tak terlalu kontraaa!

    Some tips for outfit color coordinate, korang boleh match any max 3 color only tauuu! jangan terlalu banyak color nanti tak cantikk and nampakkan terlalu crowded, makesure color yang nak match tu betul2 match and berlawanan dengan color soft and bold 😘

    So that’s all from me!! don’t forget to try this outfit with your partner 🫶🏻