• Soft Girl Outfit

    Soft Girl Outfit
    Soft Girl Outfit
    Soft Girl Outfit

    Soft Girl Outfit
    Soft Girl Outfit

    Hi Guys! Eisya is here!! Harini I nak share dengan

    korang about soft girl outfit!! I pilih combination warna Pink and Nude cream sebab nak kelihatan soft je. Nampak ayu and lembut tau! Untuk yang skinny or badan yang berisi pun sesuai pakai! Nampak simple tapi sangat nice Untuk shawl, korang just lilit seminimum yang mungkin. Jangan terlalu nampak ‘crowded’ , janji kemas!! Start from below, my pants, I bought from M&B RM50 something macam tu je tau! Kain sangat nice and senang untuk iron. Secondly , my shirt blouse from M&B juga. Only RM35! My size is M and yes kain dia sangat selesa! Thirdly my handbag is from Tracey too. Yang ni agak mahal sikit RM200 something macam tu and the nude chocolate! Last but not least, my shawl is from eyelash cotton. This shawl’s code is Pink. The priced is RM25 je tau! Tapi materials dia sangat best, ringan and sangat flowy. This outfit tak kisah nak pakai dengan heels, sandals or slippers tau. Untuk makeup. Korang boleh makeup soft soft tau untuk nampak lebih ayu and comeyyy giteww! 💗 So lets try it now!