• Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.

    Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.
    Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.
    Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.
    Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.
    Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.
    Tips Pintu lama tapi boleh jadi baru.

    Hye korang. Haaa harini i nak share macam mana nak pintu korang tu berubah menjadi baru. Tak memerlukan kos yang mahal pun.

    Bahan utama yang diperlukan ialah CAT. Cat yang i pilih ni finishing dia matte tau. Ada 2 pilihan warna iaitu hitam atau putih.

    Jadi i pilih hitam sebab i nak dia look handsome. Okey ni bahan-bahan yang diperlukan semasa mengecat.

    1. CAT MINYAK ( INDUSTRIAL PAINT)

    2. BERUS CAT

    3.ROLLER CAT

    4. PLASTIK (UNTUK ALAS)

    5. GUNTING

    6. TEMPAT ROLLING CAT

    KELEBIHAN CAT NI:

    🤍 Cat yang i guna ni sangat puas hati.

    🤍Dalam 2 jam je cat dah kering dengan cantik. Tiada tompok-tompok.

    🤍Texture pada pintu masih nampak

    🤍Finishing cat matte

    Sekelip mata je pintu lama berubah jadi macam pintu baru tanpa perlukan kos yang mahal.

    Semoga bermanfaat. 🤍