• STYLING MY BAGGY CARGO PANTS

    STYLING MY BAGGY CARGO PANTS
    STYLING MY BAGGY CARGO PANTS
    STYLING MY BAGGY CARGO PANTS
    STYLING MY BAGGY CARGO PANTS

    Hye everyone! Is me Alya again 💗

    For today i nak share dengan korang how i styling my baggy cargo pants. I pakai ni warma dia pink tau . And i suka sangat sebab nampak cute !!

    Hence, i do want to give more tips for body shape yg atas kecik bawah besar

    Biasanya cargo pants kita selalu jumpa yg jenis ikut shape kaki kan? It will make our hips and thigh look bigger and kdg nk jaln pon tk yakin kan.

    Soo i akan pakai black top sebab i tak suka banyak warna dekat outfit i . Then i pakai black hijab ++ i nak nampak style lagi but still look cute i pakai shade warna hitam !!

    Macam Biasalah bag pun warna hitam . Simple je kan !!

    Btw berat i 45kg tinggi i 160cm

    Thats all from me . what i can share for now, i hope i can help u find fashions and beauty ideas better now. lets rock it together loves!😘💗

    Selamat mencuba !