• [VIDEO] Refill With Me!

    Hi guys!

    Jom teman i refill bahan-bahan yang dah siap di blend. Bila buat siap2 macam ni, bila masak kerja akan jadi lebih cepat & pantas.

    Before this i guna glass jar yg kecik (350ml), sekejap je dah habis. So i tukar glass jar besar terus. Senang tak perlu blend banyak kali kan.

    Glass jar ni i beli Daiso je tau, RM 5.90. Dalam lasy susan ni bole fit 4 glass jar yang besar ni. Lid dia macam pemegang, so korang nak ambik nanti pun senang je, just tarik dan pegang handle tu.

    I in love! 😍