• Simple Outfit With Nude Pants

    Simple Outfit With Nude Pants
    Simple Outfit With Nude Pants
    Simple Outfit With Nude Pants
    Simple Outfit With Nude Pants

    Hi babe ! I nak tunjuk outfit simple untuk korang pergi kelas. Yang suka pakai colour hitam and nude, korang boleh try this outfit.

    Pants yang I pakai ni palazo tau babe, if korang suka baggy. Korang boleh try this pants, sumpah selesa sangat. Sebab I suka pakai baggy so i mix and match dengan blouse lengan pendek.

    Kalau nak pakai inner pun okay tau, tapi I pakai handsock je sebab musim panas macam ni. Rasa selesa and cantik sangat weh.

    This outfit I selalu pakai pergi class, senang nak buat keje. I dah la jenis lasak sikit, so bila I pakai macam ni sumpah rasa best. Nak sepak orang pun boleh hahaha.

    Baju ni tk ingat I beli mana, tapi pants I beli from kedai tepi jalan je. Not bad la selesa and tak panas dia punya quality eheh.