• MUST HAVE A WIDE LEG JEANS

    MUST HAVE A WIDE LEG JEANS
    MUST HAVE A WIDE LEG JEANS
    MUST HAVE A WIDE LEG JEANS
    MUST HAVE A WIDE LEG JEANS

    Hi My Babyy ! I’m here 💗

    So today topic is about you must have a wide leg jeans! This jeans sangat penting and wajib ada dalam korang punya wardrobe tau ! This jeans sangat suitable for any outfit, which is sesuai for event , dating and casual outfit tau !

    Reason you must have :

    •Sebab 1: Seluar ni sesuai untuk outfit streetwear

    Tahu tak korang outfit wide leg ni memang cantik dipadankan dengan sweatshirt dan kasut sneakers tau . Kalau korang buka pinterest, mostly semua outfit streetwear dipadankan dengan seluar wide leg tau!

    •Sebab 2: Sesuai untuk outfit smart casual

    Bukan tu sahaja, cutting seluar yang wide leg ni memberi effect sopan yang sesuai dipakai dengan smart casual outfit. Macam dalam gambar atas, Alya padankan wide leg ni dengan warna cerah dan outfit ni nampak sangat simple but classy!

    •Sebab 3: Sesuai untuk comfy outfit

    Seluar wide leg yang tidak ketat dan selesa ni juga sesuai untuk comfy outfit style. Meaning to say memang sesuai lah nak padankan dengan crop top !

    Thats all from me. what i can share for now, i hope i can help u find ideas better now. lets rock it together loves!💗😘

    Till the next time ya loveee😘💗

    #jeansoutfit #jeansstyle #jeanhacks