• The best brand lip mousse from drugstore

    The best brand lip mousse from drugstore
    The best brand lip mousse from drugstore
    The best brand lip mousse from drugstore
    The best brand lip mousse from drugstore

    The best brand lip mousse from drugstore ✨

    Hello hello everyone!

    Hari ni i nak share satu topic dengan uolls iaitu rhe best brand lip mousse from drugstore ✨👍🏻 Banyak je lagi lip mousse yang best dari drugstore but i nak share satu brand sahaja yang memang my fav!

    Lip mousse yang i nak share tu dari brand Wardah💕✨ Banyak je lagi product dia but lip mousse dia ni memang best sangat bagi i sebab i apply pun memang tak rasa macam apply lipstick gitu 💕

    So i beli 3 code yang sesuai dengan kulit i iaitu code 01, 08, and 13! Colour yang i beli ni more to natural colour and nude gitu✨👍🏻

    1. Brown dreamer (01)

    First sekali code brown dreamer (01) colour dia more to brown pink gitu sekali apply je dah cantik ya✨ Matte finish with not sticky feel, non drying formula and doesn’t make the lips look chaped👍🏻

    2. Sweet cinnamon (13)

    Next iaitu code sweet cinnamon (13) colour dia more to dark brown gitu tapi bila apply tak nampak gelap sangat ya so sangat sesuai untuk kulit i tau👍🏻 Dia punya lip mousse memang long lasting🤍✨

    3. Brown creator (08)

    Last sekali code brown creator (08) colour dia juga lebih kurang sama dengan code 13 colour brown gitu but yang ni tak gelap sangat and natural je nampak if apply✨✨ Dia punya texture powdery gitu but at the same time matte juga👍🏻✨

    So that’s all my sharing for today! Uolls memang kena try lip mousse ni sebab memang best and tahan lama tau! Uolls boleh dapatkan di mana mana drugstore berdekatan dengan tempat uolls okay👍🏻✨