• Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !

    Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !
    Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !
    Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !
    Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !
    Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !
    Go To Colour Outfit | For Medium/Tan Skin Tone !

    hello cinta cinta hati i ! harini , i nak share things yang raaaamai sangat tnya i sebelum ni . like macam mana i pakai outfit yang boleh buat my skin tak dull walaupun i pakai outfit cerah cerah ! so here i share kan dengan korang okie ! 🫶🏻💗

    so , untuk korang yg beginner i always sarankan korang start dengan pakai outfit ataupun shawl yang neutral colours . waktu dulu pun i selalu pakai neutral colour ! sebab senang and memang confirm buat muka korang nampak cerah and tak dull . tapi mcm i , i sejenis tak takut tau nk try new clr haha . so i pun selalu pakai warna warna shocking ! sebab these clr pun sebenanya boleh buat muka korang nampak lagi cerah berbanding korang pakai warna neutral tau . srs i cakap ! cuba u guys pakai ! confirm u loooove !

    and for some tips , pakai more accessories tau . untuk my tone i rasa i lgi sesuai pakai gold jewellery . tapi sampai i pakai je silver juga sebab i rasa cantik hahahaha ! u boleh pakai je sesuka hati once u confident tau . and also ! always pakai makeup yang make ur skin lgi colourfull , contohnya pakai more blusher and all !

    so this is it ! hope this help tau hehe . sayang you guys loadsss 🫶🏻💗✨

    #WeeklyInspo #MyHighlightMoments #tanskin #outfitideas #outfitinspo #BeautyTips #skintips