• [VIDEO] Sweet girl college student outfits of the week

    Hi girliesss! 💋 Izzah hereee! 🎀

    Today I nak share dengan korang my college outfit ideas! So selalunya class 4 hari je seminggu so bolehla kita mix & match outfit banyak banyak kan >.< Basically all of these outfits I style with different ways tau! Also outfit ni pun sesuai je dengan any occasions 😉 Okie jom tengok! 👀

    Here's my body data

    Height: 159cm | Weight: 39kg

    Look 1: Tweed Jacket + Denim Skirt

    This outfit nampak soft & cute je kan >.< I mix & match dengan dua dua ni sebab selalunya dalam class kan sejuk so bila pakai tweed jacket ni comfy la sikit hehe ^^

    Look 2: Black Blouse + Flowy Skirt

    This outfit senang gila nak gayakan & selalunya I pakai macam ni bila I rasa malas nak bersiap tapi nak nampak cantik! So I just ambil my plain blouse & match je dengan any flowy skirt! Also warna hitam boleh match with any colours kan? So memang easy la >.< btw I taknak nampak outfit I terlalu plain or boring I pakai plaid tweed loafers supaya nampak menonjol gituu~!

    Look 3: Ruffle Blouse + Long Skirt

    This outfit I suka sangat sebab nampak chic but also more to feminine look! Nampak kemas juga kan! I pair my ruffle blouse dengan long skirt sebab these two are the best combination! Nak nampak lebih cantik I pakai printed shawl supaya overall my outfit look nampak ceria & tak boring!

    Look 4: Long Blouse + Highwaist Jeans

    This outfit sesuai untuk yang sukakan casual & comfy look! Di sebabkan I taknak tuck in the top so I pilih long blouse yang ada cutting pada bahagian pinggang so takde la nampak straight & selekeh je kan >.< also Highwaist jeans memang buatkan I senang nak bergerak bila that day kena pergi class yang agak jauh tu 😝

    So korang suka pakai skirt ke pants pergi class? 👀

    #OOTDcheck #OOTWChallenge #lookbook #outfitideas