• Loose Outfits that Win My Heart

    Loose Outfits that Win My Heart
    Loose Outfits that Win My Heart
    Loose Outfits that Win My Heart

    Loose Outfits that Win My Heart
    Loose Outfits that Win My Heart

    Hi korang! sis hunyn tahu ramai suka pakai blouse or anything yang nampak keayuan kan. lagi lagi gegirl yang nak nampak sopan, ayu dan gojes sepanjang masa hehe harini sis hunny nak share dengan korang macam mana sis hunny gayakan blouse dari Hunnypot Collections ni and you know what, yang sis hunny nak share harini adalah my fav loose outfit! hehe jom go through satu satu

    LOOK 1

    untuk look ni, sis hunny suka sebabnya dia sangat lah loose, effortless and simple je hehe sis hunny tak payah nak fikir panjang. tinggal pakai tudung bawal, sarung blouse panjang ni and pleated skirt je dah siap! biasanya look macam ni sis hunny pakai untuk pi dating hehe baru ayuuu

    LOOK 2

    untuk look ni sis hunny suka pakai bila mana nak pi event event penting, macam birthday party je, campaign, dinner etc baru nampak elegant and stylish. yettt still pakaian sis hunny tu loose kan? hehe thats whyy

    LOOK 3

    untuk yang ni pula sis hunny suka pakai kalau nak pi outing, santai santai ja ni tapi nampak cantik and ayu je sebab pakaian sis hunny loose. dari tudung sampai lah ke skirt semua loose and patuh syariah!

    LOOK 4

    look 4 ni kita extra ciket sebab sis hunny pakai pakaian casual gitu memang betul betul casual and look macam ni biasanya sis hunny pakai untuk ke kelas. baru lah senang nak bergerak, bila pakai loose akan lagi selesa lagi lagi dekat tempat beraircond gitu