• Casing For Iphone | Iphone Accessories

    Casing For Iphone | Iphone Accessories
    Casing For Iphone | Iphone Accessories
    Casing For Iphone | Iphone Accessories

    Casing For Iphone | Iphone Accessories
    Casing For Iphone | Iphone Accessories
    Casing For Iphone | Iphone Accessories
    Casing For Iphone | Iphone Accessories

    Hi ! Korang I nak bagitahu. I beli casing iphone from shopee ! Cantik gila weh, tengok laa ni hehehe. Kalau korang nak link, korang pm I okay ? Nanti I bagi link kat korang.

    Beli beli casing dekat shopee, I dah tahu mana yang best weh. Kalau range harga RM4 dan kebawah dia nipis sikit. Kalau RM6 and ke atas, dia memang save untuk fon korang. I means tebal, and jaga la korang punya iphone tu heheh.

    Then kedai yang I beli ni, sumpah nice giler. Colour dia soft ii weh, comel yak matt hui. Sebab I suka this colour, so I borang banyak terus. Indah betul pemandangam casing I, colour semua hampir sama. But corak lain ii hehe. Siapa dekat sini love pastel colour, boleh la tengok dekat kedai ni.

    #caseiphone #ootdoutfit #ootdinspiration #outfitideas #iphone #iphone14promax #iphone12 #phoneaccesories #accessories #ootd