• Macam mana nak style comfy outfit in different way

    Macam mana nak style comfy outfit in different way
    Macam mana nak style comfy outfit in different way
    Macam mana nak style comfy outfit in different way

    Hi girliesss! 🎀 Izzah heree! 💖

    Today I nak share dengan korang topik kalini which is Pinterest Recreate Boyish Comfy Outfit Look! I suka topik kalini sebab lain dari yang lain gitu! Hehe! Also I dah buat reference dekat Pinterest about this outfit so I decide recreate this outfit with my own style!🤩 walaupun boyish style tapi still boy & girl boleh pakai. Apa yang penting nampak stylish gitew!😍 colour yang digunakan untuk outfit ni grey, black, offwhite! Natural colour gitu! So memang easy gila la nak stylekan hehe!

    Before that I’ll share my body data dulu okie!

    Height: 159cm

    Weight: 39kg

    Outfit Details;

    Firstly I pakai hoodie from H&M! Untuk pemilihan hoodie, I lebih prefer in bigger size! Supaya nampak lebih baggy! Kalau nak senang korang pilih yang men section je hehe >.< then I match dengan straight cut jeans warna off white! Elakkan pakai skinny jeans tau! Sebab memang tak sesuai & tak dapat boyish look yang kita nak tu hehe! Then I pakai cap sama macam inspo yang I dapat tu! So untuk hijabis I sarankan untuk pakai turtle neck macam I pakai tu supaya tak nampak leher hehe! Next I pakai hobo bag yang tali sedikit panjang from Charles & Keith! Crossbody bag or tote bag yang besar tu pun lagi onz tau! Last sekali I pakai sneakers from Puma ! Outfit ni onz gila kalau pergi genting dengan kawan kawan!