• Korean inspo to try!

    Korean inspo to try!
    Korean inspo to try!
    Korean inspo to try!

    Korean inspo to try!
    Korean inspo to try!

    Hey girls! Raz here ⭐️

    cuba teka today raz nak share pasal apa? today raz dah share about korean outfit yang confirm korang akan suka and nak try juga!

    OUTFIT 1 COFFEE RUN

    – for the first outfit raz inspo from this one girl from pinterest! ha this style raz gayakan sweater black and dalam dia raz pakai blouse. bottom pula raz pakai wide jeans warna beige. this style sesuai untuk fall weather!

    OUTFIT 2 COLLEGE DAY

    – for the second outfit raz gayakan outfit untuk korang pergi college! this style ke college memang senang and simple tauu untuk korang pakai ke class sebab raz hanya gayakan thick white inner dengan palazo jeans warna biru cair tauu! comel sangat this korean korean outfit untuk korang!

    OUTFIT 3 ART GALLERY FIT

    – for the third outfit raz gayakan untuk korang pergi art gallery! this style simple je tau korang just gayakan striped blouse with palazo pants! this kind of style just soft soft color je!

    OUTFIT 4 DATE MOMENT

    – for the last outfit raz stylekan outfit untuk korang yang nak pergi dating tu! hehe usually first dating kan macam malu malu sikit so this kind of outfit sesuai korang pakai untuk dapatkan inspo

    so itu la dia four outfit inspo by korean ni! korang jangan lupakan tau gayakan and let me know your korean outfit inspo! hehe

    Love, Raz

    #stylewithraz #koreaninspo