• Maggi perisa ayam jadi maggi kari??

    Maggi perisa ayam jadi maggi kari??
    Maggi perisa ayam jadi maggi kari??

    Hi semua!

    Hari ni i nak share maggi fav i. I suka masak maggi secara tumis instead of i masak macam tu jee. Walaupun maggi, tapi tetap woww and b’selera nak makan. Macam mana i buat maggi ayam jadi kari? 🤔

    Sebenarnya i guna serbuk kari yg biasa kita guna utk masak lauk tuu. I selalu guna yg daging. Sebab kalau yg ikan dia lain sikit flavournyaa.

    Lagi satu, tak kisah la maggi tu maggi kari ke maggi perisa apa pun, i suka tumis. Apa apa i memang akan tumis dulu bahan bahan. Actually yg tu pun boleh buat rasa lagiii ummphhhh 🤤🤤🤤

    Must try okay! 🥰