• Hijabi Outfit Inspo: T-Shirt Edition

    Hijabi Outfit Inspo: T-Shirt Edition
    Hijabi Outfit Inspo: T-Shirt Edition
    Hijabi Outfit Inspo: T-Shirt Edition

    Hijabi Outfit Inspo: T-Shirt Edition
    Hijabi Outfit Inspo: T-Shirt Edition

    Hi peeps! Syasya’s here!🤍

    Mostly, T-Shirt telah pun menjadi trend di masa sekarang dan ada banyak cara orang menggayakannya di Pinterest dan sebagai nya? Tapi, bagaimana sebenarnya cara untuk menggayakan T-Shirt terutama sekali untuk hijabi? Jadi, dalam content kali ni, syasya nak kongsikan dengan korang cara untuk menggayakan T- Shirt as a Hijabi!

    Outfit 1- The Rollong Stones

    Pertama sekali, disebabkan T-Shirt ni hitam, syasya match kan dengan jeans berwarna biru cair dengan cutting wide! Untuk menambah kombinasi warna, syasya match kan dengan inner tangan berwarna supaya ia match dengan warna putih bag syasya!

    Outfit 2- Car T- Shirt

    Next, T- Shirt ni mempunyai lebih banyak corak. Disebabkan ia berwarna coklat, syasya match kan dengan tudung berwarna coklat yang syasya beli daripada shopee! Jadi, baru lah ia masuk dengan overall outfit syasya! Then sua pakai cargo black pants to make it more like a streetwear outfit

    Outfit 3- Nirvana Band T-Shirt

    Baju nirvana ni sangat cantik sebab ia berwarna putih dan gradient pink. So, syasya padankan dengan wide leg jeans denim daripada H&M. Syasya pakai shades dan bag berwarna putih to make the outfit look more attractive!

    Outfit 4- UCLA T-Shirt

    Last but not least ialah UCLA T- Shirt. Baju ni lebih senang di match kan sebab ia berwarna hitam dan putih. So syasya hanya tinggal padan kan dengan tudung hitam dan seluar berwarna putih!