• [VIDEO] Easy Eyeshadow Tutorial For beginners

    Hai everyone. Today i nak share cara nak buat eyeshadow. I rasa teknik ni paling senang nak ikut. So basically ni untuk beginners baru nak belajar makeup.

    Yang selalu buat eyeshadow selalu tak jadi. Ni tips untuk korang. Senang je tauu.

    Memula sekali korang ambil any shimmer yang korang suka, apply dkt hujung mata. Lepastu ambil color based warna contoh dalam video.

    Yang penting buat eyeshadow ni korang kena blend tau sampai result dia cantik and nmpk smooth je dkt mata. Haaa jgn lupa hihi

    Kena banyak practice okay. Baru lah jadi 👍🏻

    Goodluck 💪🏻