• COMFY AIRPORT OUTFITS IDEA

    COMFY AIRPORT OUTFITS IDEA
    COMFY AIRPORT OUTFITS IDEA
    COMFY AIRPORT OUTFITS IDEA
    COMFY AIRPORT OUTFITS IDEA

    Hai everyone ! Sekarangkan musim orang holiday hehe so in this pictures i baru je touch down from Jakarta ✨

    Here i nak share with you guys a simple outfits to airport, as you know airport kan sejuk and kita kene berjalan jauh yee.. memang akan berjalan dengan banyak! So kene pakai outfit yang selesa and easy to go 🏃🏻‍♀️

    This set wear i buy from shein sangat la mudah material pun tak panas & tak terlalu tebal, sesuai untuk cuaca Malaysia. I ambil set wear ni saiz L sebab nak nampak baggy. Berat i 57kg , tinggi i 161 ✨

    Kalau dekat airport better you all pakai sport shoes, elakkan la pakai heels ye untuk memudahkan you all ☺️

    Okayy thats all from me, kalau you all suka outfit ni please like & save okayhhhhh ! 🫶🏼✨ adiosssssss

    #airportstyle #airportfashion #airportsimpleoutfit #simpleoutfit #comfyoutfit #streetwearoutfit