• TIPS UNTUK BILIK KEKAL WANGI

    TIPS UNTUK BILIK KEKAL WANGI
    TIPS UNTUK BILIK KEKAL WANGI
    TIPS UNTUK BILIK KEKAL WANGI
    TIPS UNTUK BILIK KEKAL WANGI

    Hellooo everyone!! Juju here !! Juju nak share a few tips for keep your room smell good and fresh. Very very very simple tips tau i nak share ni tapi sangat berkesan. Yang paling best, tips ini sangat berbaloi and boleh buat dirumah sahaja. I memang use this tips tau!

    Items yang perlu ✍🏻:

    •Downy / Pewangi baju

    •Spray Bottle

    •Essential Oil (Any Brand Also Can)

    Cara cara nya ikut di bawah ✍🏻 :

    •Isikan air yang bersih pada separuh botol. Bagi memudahkan kerja korang, cari botol yang ada tulis ML pada botol tu. Letak 60ml mcm tu pun dah nice💞

    •Masukkan downy atau pun pewangi baju ke dalam botol tersebut dengan gunakan satu penutup kecil sahaja

    •Kemudian masukkan 10 titik Essential Oils ke dalam botol yang sama. ( I guna Essential Oil perisa vanilla, sorry dah tak ingat nama brand).

    •Kemudian goncang botol sehingga sebati.

    Then dah boleh guna!

    Cara kegunaan ✍🏻 :

    •Boleh spray pada katil ( sarung bantal, selimut and bantal )

    • Spray pada baju dia dalam almari.

    • Spray pada langsir or karpet di dalam bilik.

    Tips ini boleh mengekalkan kesegaran bilik and bilik akan kekal wangi sepanjang hari. This tips boleh menjimatkan duit and selamat digunakan. .

    So korang jangan lupa cuba this tips tau🫶🏻