• Perfume for students all below rm50!

    Perfume for students all below rm50!
    Perfume for students all below rm50!
    Perfume for students all below rm50!

    Perfume for students all below rm50!
    Perfume for students all below rm50!

    hello lemon8 peeps! 🍋 i nakk share dengan korang perfume from drugstore yang you guys should try! especially students! sebab harga pun all below rm50!

    🎀Enchanteur Luxe EDP -(D'Or)

    This one fruity floral( light and fresh) perfect scent for those yang suka floral scent! very feminine & soft bau dia. Anyone yang suka fresh perfume you'll love this! Very feminine okay bau dia!! I describe this perfume macam girl yang very feminine & soft 🥹🫶🏻

    I suka gila this one very girly! I rate this perfume 9/10!💗

    🎀Syahirah Vitalis (Celebration)

    This one sedap sangat bau dia very sweet and lembut je bila pakai! The scent macam mild tak strong and tak soft sangat! 😍 the packaging pun macam elegant and senang nak bawak pergi mana! 😍 This perfume also inspired by Escada cherry in the air 🥹🦋 So korang takyah beli yang mahal2! Just go for this one! 😚 yang ni ada combination Citrus, Berries, French Rose, Mashmallow,

    dan Sandalwood!

    ✨ my rating for this perfume is 8/10 ✨

    🎀 Enchanteur Chic ( Belle Amour)

    Okay this one pun i suka sebab bau diaa sangat fresh and soft je! 😍 Tak strong langsung hihi 😍 Yang suka bau softt and relax tu boleh ambik yang ni ! Scent dia fruity sweet combination of apple, melon, rose and blackcurrent! 😍❤️ For the packaging i sukaa sangat sebab comel ada ribbon very cute and chic 😚 nak bawak pergi mana2 pun senang

    ✨ my rating for this perfume is 8.5/10 ✨

    🎀Pucelle eau de luxe cologne-(Dainty)

    Okay this perfume i baru try! And surprisingly wangiii bau dia and very affordable!?!! & harga dua bawah RM20 je and the bottle pun besar! So this one for me scents dia so sweet and fruity! Tapi sweet and fruity in a matured wayy! So sesuai untuk all age! 😍🫶🏻 So this one i rate 7/10! ✨

    #perfumerecommendation #drugstore