• Makanan Family Mart wajib cuba!

    Makanan Family Mart wajib cuba!
    Makanan Family Mart wajib cuba!
    Makanan Family Mart wajib cuba!
    Makanan Family Mart wajib cuba!

    Hi peeps! Mai mai Leena nak share dengan hampa pasal family mart. Sebut ja Family mart mesti terbayang oden dia kan. Haa.. mesti semua tau kan, family mart ni boleh kata antara kedai yang susah nak keluaq dah kalau masuk sebab dok pening dalam kedai nak beli apa nak mula dari mana hihi… 🤭

    Okie, hampa boleh cuba makanan yang Leena suggest dekat dalam gambar tu. Memang semuanya super delicious! Dari minuman, makanan dan juga bakeri memang terbaik. Bukan ambil gambar saja-saja, kita dah try, recommended tau, pastu wajib cuba oden dan maggi dia…padu! 🤤

    Untuk bahagian bakery pulak Leena suggest hampa cuba cottage cheese. Masuk mulut terus cair beb! Banana creme tu antara item baru Leena rasa sebab tak pernah nampak, beli nak try rasa, sedappp! 😋

    Kalau nak sebut bab makanan, dekat Family mart saja memang ada macam2. Jenuh kalau nak sebut satu2

    Ayaq pun pelbagai, semua menarik-menarik tau, so tunggu apa lagi, sekarang dah ada dekat 50 cawangan family mart, pi lekaih yg mana dkt dgn hampa okie! 😉