• How to dressing?! BEACH VERSION

    How to dressing?! BEACH VERSION
    How to dressing?! BEACH VERSION
    How to dressing?! BEACH VERSION

    Hi loveeeee 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

    Harini i nak share outfit idea untuk ke pantai. Siapa suka pergi pantai?! Yesss everyone loveee. Tapi nak ke pantai pun kena ada pakaian yang sesuai and kena dengan suasana pantai tu. Macam i untuk sharing kalini i pergi ke pantai untuk bawa anak anak and family time. Bukan untuk mandi. So that i boleh pakai pakaian yang berfashion sikit untuk dapatkan gambar dengan suasana pantai yang cantik!

    I pakai singlet long dress. But still in the halal way okays! Must wear a inner inside. Dress bercorak menjadi pilihan untuk nampak kan badan lebih kurus! I beli dress ni from thrift shop tau! Love the material so much!

    Untuk tudung pula i pakai wide shawl in turban style.

    Pakai juga black shade untuk halang silau matahari tu, kat pantai memang panas ye. Yang paling penting, jangan lupa pakai sunblock okays loveee <3

    Love your skin!

    Sampai sini dulu sharing kalini, thankyou for your time! See ya🫶🏻❤️🤍