• how i style in indie wear

    how i style in indie wear
    how i style in indie wear
    how i style in indie wear

    how i style in indie wear
    how i style in indie wear

    hey girls it tt here

    so hi korang, harini i nk share dengan korang satu gaya aesthetic yg diberikan nama as indie style. haa korang yg tak familiar dengan ayat ni mesti tertanya tanay kan apa itu gaya indie. actually gaya indie ni adalah agay yg melambangkan kebebasan untuk bergaya dalm apa jua takkira corak atau warna. kebanyakkannya adalah warna pop dan strike. also acessories yg digunakan adalah jenis yg fun dan lebih kepada cute stuff. so harini i nk share dengn korang bagaimana i gayakan style indie ni dlam daily wear i. lets go

    first outfit : in purple edition

    top wear i kenakan adalah yg bercorak putih puppy on sweatshirt. very cute dan aesthetic, baju ni i beli on bundle je. yela maklumla untuk daptkan baju mcm ni korang hanya boleh jumpa on bundle dan certain website sahaja. so i match dengna white sling bag .

    second outfit : pink edition

    i pakai knit pink cardigan yg pattern square dan match dengna fluffty bag yg ada strap rainbow.

    third outfit : red leopard edition

    i pakai red cardigan in leopard pattern dan inner white colour. so aesthetic

    forth outfit : blue edition

    i pakai knit cardigan with cloud pattern and match dengn pant blue

    so how much korang nk rate overall outfit i? heheh see ya on another episode bye.