• Funfair date outfit !

    Funfair date outfit  !
    Funfair date outfit  !
    Funfair date outfit  !

    hello you guys ! back again with ya gurl yuyu here . today i nak share dgn korang our funfair date outfit yang i pakai hehe .

    so haritu i dgn my husband decided untuk pergi funfair and ofc to play around kan ! so for that kena la pakai baju yang comfortable but i still nak achieve tht stylo kind of vibes . i decide untuk pakai putih !

    since kita dekat funfair , i prefer pakaian yang comfortable tapi style bila orang tengok gittuew ! so i pakai crop top with highwaist jeans and ofc kasut kan . my husband pulak pakai tshirt putih with jeans and shoe ! so bila main senang and tak serabut bcs of your outfit , baru best nak main !!

    and i pakai white outfit jugak sebab senang nak ambil gambar bila dekat sana since there’s a lot of lamp yang colourfull ! so that’s the best outfit we picked hehee <3

    #OutfitInspo #SharingWithRuex