• Pear-shape outfit for woman

    Pear-shape outfit for woman
    Pear-shape outfit for woman
    Pear-shape outfit for woman

    Pear-shape outfit for woman
    Pear-shape outfit for woman

    Hello everyone i’m alysha back again here ! So today i nak share with you guys about understanding your body shape ! Here is my body pear shape , korang yang sama macam i boleh gunakan tips ini okay. Macam mana korang nak tahu body bentuk pear-shape ini character yang akan korang ada iaitu pinggul lebih lebar daripada dada, bahgian bawah badan lebih besar daripada bahagian atas badan , pinggang yang ditentukan dan bahu sempit. Now i akan bagi some tips & trick untuk korang untuk balance out the proportions yang terbaik untuk bentuk body seperti ini. Let’s i tunjuk beberapa great ways tk dress a pear body-shaped. Firstly bahgian atas bahu lebar untuk mengimbangi proportions. Gunakan belt atau boleh ikat ke dalam untun menentukan natural waistline. Pakai skirt if nak tutup pinggul without adding extra volume. Untuk top cari yang prints or colour di bahagian atas untuk menarik lebih penekanan . Outerwear’s pula cara yang bagus untuk menambah visual pada bahagian atas. Pakai seluar darker shades untuk bahagian bawah sebagai kesan pelangsingan. Next ialah heels or shoes pakai yang style nampam memanjangkan kaki untuk membantu mengimbangi garis menegak. Lastly ialah outfits inspo yang korang boleh gayakan atau copy the style supaya senang dah nanti tak perlu susah nak kena goggle bagai haaa tu pentingnya ada apps lemon8 ni😍🫠 That’s all huhu hope you guys love it & enjoyyy !