• My Cute Outfit go to class !! ️

    My Cute Outfit go to class !! ️
    My Cute Outfit go to class !! ️
    My Cute Outfit go to class !! ️
    My Cute Outfit go to class !! ️

    Hello peeps! ❤️ it's me hanis. Macam biasa for today I akan share benda-benda yang best dan menarik untuk korang yang korang boleh try and cuba sendiri which is harini i nak share dekat korang semua tentang outfit yang cute untuk digayakan ke class !

    Untuk outfit ni i akan pakai top dengan bell sleeve polkadot see through blouse ni untuk pairkan dengan tutu skirt warna putih. Top ni akan di tuck in ke dalam skirt and wajib pakai inner sebab ianya see through. Untuk lengkapkan outfit ni i akan pakai chiffon shawl & formal low heels warna putih. Combination dua warna soft pink dan putih ni sangat cantik dan akan buatkan outfit nampak lembut dan cute !

    Hasilnya korang boleh tengok memang cantik dan nampak sangat cute kan. Kalau korang rasa nak try outfit yang lain dari lain untuk pergi class, korang boleh try pakai this outfit and korang wajib follow up this step untuk outfit ni okay ! Selamat mencuba 🥰