• Modern Hanging door (slide)

    Modern Hanging door (slide)
    Modern Hanging door (slide)
    Modern Hanging door (slide)
    Modern Hanging door (slide)

    Hai gais, i nak share sikit pasal hanging door ni, kenapa i buat hanging door??

    1- Elak bau masakan terus ke living area, i tak nak ada bau dari dapur masuk dekat living area ni, susah nak hilangkan bau tu nanti. 😪

    2- I tak nak air cond yang i pasang ni terus sampai ke dapur boleh rasa , sebab nanti sejuk tu tak kan rasa sangat! so biar area living ni je yang boleh rasa.

    3- I nak nampak modern look tu 🤭

    4- I nak nampak partion antara dapur and living area i.

    Untuk harga i buat tahun lepas dalam 1.5k macam tu, tapi ikut atas saiz, 🥰 desing ikut korang nak design macam mana.🥰

    Ok itu je