• Eid Outfit Ideas: Organza Kurung

    Eid Outfit Ideas: Organza Kurung
    Eid Outfit Ideas: Organza Kurung
    Eid Outfit Ideas: Organza Kurung
    Eid Outfit Ideas: Organza Kurung

    Hello peeps! ❤️ it's me hanis. Macam biasa for today I akan share benda-benda yang best dan menarik untuk korang yang korang boleh try and cuba sendiri which is harini i nak share dekat korang semua tentang Eid Outfit idea untuk baju kurung dengan material organza for inspo korang masa hari raya nanti ❤️

    👗Baju kurung modern design peplum organza from RTW nursajat

    Untuk outfit ni I pakai baju kurung modern dengan design peplum and material daripada organza. Kenapa i pilih design ni ? kalau korang tengok design baju kurung ni sangat cantik and akan buatkan body nampak lebih tinggi dan panjang sebab design skirt & top ni. Kain organza ni pulak akan bagi nampak menyerlah sebab material dia sangat flowy memang akan nampak cantik bila dipakai. 🥰 Material dia juga sangat comfy, tak panas, flowy tak tebal and memang selesa untuk pakai seharian di hari raya nanti 🌙 Kemudian kalau korang nak bagi lagi menonjol, boleh teruskan dengan aksesori seperti rantai pearl, handbag handcarry & platform high heels!

    Hasilnya korang boleh tengok memang cantik dan nampak elegant kan. Kalau korang rasa nak outfit yang elegant dan cantik waktu raya ni korang wajib cuba gayakan outfit raya ni okay ! Selamat mencuba 🥰