• SPICE UP YOUR BLACK DRESS

    SPICE UP YOUR BLACK DRESS
    SPICE UP YOUR BLACK DRESS
    SPICE UP YOUR BLACK DRESS

    SPICE UP YOUR BLACK DRESS
    SPICE UP YOUR BLACK DRESS

    Hello peeps! ❤️ it’s me hanis. Macam biasa for today I akan share benda-benda yang best dan menarik untuk korang yang korang boleh try and cuba sendiri which is harini i nak share dekat korang semua tentang macam mana nak gayakan outfit yang nampak sangat fashionable dengan pakai dress hitam.

    Untuk Outfit Pertama: Untuk outfit pertama i akan pakai Dress hitam yang jenis lace dan sleeveless. dress ni adalah midi dress dan pendek which is kena buatkan korang pakai tshirt putih di dalam. Kemudian disebabkan pendek i akan layerkan dengan skirt tutu yang labuh. Kemudian tambahkan lagi volume dengan pakai corset belt hitam di pinggang untuk nampak effect kurus dan ramping. Hasilnya outfit nampak flowy dan terlihat lebih feminine

    Untuk Outfit Kedua: Untuk outfit kedua ni pula i akan pakai

    Long sleeve black midi dress. Dress ni sangat cantik sebab design pada atas ada ikatan kain yang terikat pada atas dress. Jadi dress hitam ini akan nampak lagi cantik bila di layerkan dengan tutu skirt warna cream. kemudian i pakai tudung satin shawl untuk nampak lebih glam dan elegant. Lastly handbag jenis handcarry akan dipilih untuk outfit ni!

    Hasilnya korang boleh tengok memang cantik dan nampak sangat fashionable kan. Kalau korang rasa nak try untuk jadikan black dress korang nampak lain daripada lain yang untuk digayakan, korang boleh try pakai this outfit and korang wajib follow up this step untuk outfit ni okay ! Selamat mencuba 🥰