• [VIDEO] TANGGA CANTIK dengan gunakan lampu ni!

    Assalamualaikum dan happy friday semua.

    I created this vid ni khas utk yang bertanyakan tentang lampu tangga saya k.

    Lampu jenis LED, wiring, 7w warm white

    Hack dinding dulu untuk wiring, pakai suis.

    Lampu jenis macam ni pun ada jual jenis rechargeable juga.

    Jarak dari lantai tangga around 30 inch

    Jarak antara lampu depends pada jumlah lampu yg nak dipasang dan jumlah anak tangga ya. Sebab nak bagi seragam seimbang. My case jarak 3 anak tangga. Please watch my vid kalau tak paham ya. Anything can straight message me❤️

    Pst satu lampu saya tu problem lepas tukang cat mengecat🥹🥹. Bilalah nak tukar😫😫