• Pergi beli groceris pun kena cantik!


    Pergi beli groceris pun kena cantik!

    Pergi beli groceris pun kena cantik!

    Pergi beli groceris pun kena cantik!


    Hi! today cuya nak share mu ootd untuk pegi beli grocerie hehe, simple sangat!

    untuk top & bottom i pakai set blouse yang jenis strip, if you guys tanya i beli kat mana i beli dekat kelantan hritu tapi if nak link shop yang ada baju macam ni nanti korang comment tauu i bagi link.

    next, untuk tudung i pakai set shawl + purdah colour soft brown

    for bag i sling beli from shopee & heels also from shopee hehe!

    tu sahaj from i, nampak simple kan? tapi cantikkk untuk pakai pergi beli groceries or pakai daily

    selamat mencuba!

    #outfitoftheday #groceryoutfit #groceriesoutfit #purdahoutfit #muslimahfashion