• [VIDEO] Nak Sanggul Nampak Kemas & Terletak? Tengok ni!

    Hi ladies,

    Harini I nak share, macam mana I buat my BUN! Actually, I do get this question a lot on Instagram. So here I am, doing it for you guys! Jom!

    1. Getah Rambut

    — First, You kena ada getah rambut (of course) I sangat sangat recommend untuk you cari getah rambut yang satin material, sebab dia akan kurangkan rambut kita from gugur (especially kita ni yang pakai tudung)

    2. Sanggul Rambut

    — You boleh dapatkan sanggul macam I ni dekat jalan tar or shopee, or mana mana kedai yang jual. Tapi, sanggul ni ada banyak size tau, so you kena beli yang size paling besar barulah your bun akan nampak cantik je.

    3. Inner tudung

    — I ada masalah migraine yang teruk after pakai inner tudung terlampau lama, so I tukar dengan inner tudung yang bertali so that I boleh adjust nak longgar or ketat. For me, inner tudung ni lah yang memainkan peranan so that your sanggul tak terjatuh ke belakang or dia buat you uncomfortable.

    Inner tudung ni I beli from Aleeya — you boleh dapatkan dekat dorang punya IG okay!

    Hopefully it helps! 🤍