• Tips nak buat bilik nampak cosy

    Tips nak buat bilik nampak cosy
    Tips nak buat bilik nampak cosy
    Tips nak buat bilik nampak cosy

    Tips nak buat bilik nampak cosy
    Tips nak buat bilik nampak cosy

    Hello semua! 😍😍😍

    Baru-baru ni I buat bedroom makeover. Nak tukar mood & suasana bilik pulak. Dah lama actually pakai warna kelabu ni, so this time I tukar pulak warna lain. I pilih warna dark brown & buat combination dengan warna grey. Terus nampak cosy sangat 🤎🤎🤎🥹

    Actually senang je nak buat bilik jadi cosy, first kena tukar sheer curtain or langsir putih. Ataupun bilik warna yang soft/pastel. Pakai cadar pun yang cerah atau pakai je warna putih senang sesuai dengan macam-macam warna lain. Lepas tu jangan lupa letak carpet bagi bilik naik seri 😍 Lastly I buat simple deco untuk bed side table.

    Mula I ingatkan warna ni akan nampak gelap tapi tak pun. Nampak lagi luas bilik & cosy sangat. Cat I guna brand Nippon Paint code Morsels N1863D 🤎