• Outfit Inspo: Combination Blazer + Tutu Skirt ️

    Outfit Inspo: Combination Blazer + Tutu Skirt ️
    Outfit Inspo: Combination Blazer + Tutu Skirt ️
    Outfit Inspo: Combination Blazer + Tutu Skirt ️
    Outfit Inspo: Combination Blazer + Tutu Skirt ️

    Hello peeps! ❤️ it's me hanis. Macam biasa for today I akan share benda-benda yang best dan menarik untuk korang yang korang boleh try and cuba sendiri which is harini i nak share dekat korang semua tentang macam mana nak pairkan untuk gayakan outfit yang menggunakan blazer ni dengan tutu skirt.

    Untuk gaya ni, I akan gayakan tutu skirt ni dengan blazer sebab outfit ni sesuai untuk occasion indoor atau di tempat yang tidak berapa panas sebab pakaian nya tebal. I akan button blzer ni and pairkan dengan tutu skirt. untuk handbag pula I akan pakai chain glitter handbag from charles & Keith, Tudung hitam chiffon shawl dan juga kasut high heels pointed berwarna putih.

    Hasilnya korang boleh tengok memang cantik dan nampak sangat fashionable kan. Outfit ni memang nampak formal dan cantik, yang memang sesuai untuk indoor atau outdoor. Kalau korang rasa nak try outfit yang lain daripada lain dan nak selesa korang memang wajib follow up this step untuk outfit ni okay ! Selamat mencuba 🥰