• Try this 3 way to lighten skin by using Tomato!

    Try this 3 way to lighten skin by using Tomato!
    Try this 3 way to lighten skin by using Tomato!
    Try this 3 way to lighten skin by using Tomato!

    Try this 3 way to lighten skin by using Tomato!
    Try this 3 way to lighten skin by using Tomato!

    Hi everyone!! It’s me Liya again. As you guys know tomato ni tinggi antioxidant & Vitamin C! Tomato ni banyak khasiat especially untuk kesihatan kulit tau!! Biasa korang boleh makan and buat tomato as juice.

    But today i wanna share lighten your skin guna tomato! 😍 Tomato membantu membuang sel kulit mati, tighten pores and prevent acne.

    Cara yang permata, potong 2 tomato yang dah cuci. Then gosok dekat muks korang start from dahi, turun ke pipi and then dagu. Make sure air dari buah tomato and sari buah tomato tu ada pada on your skin. Then leave it for 10-15minit pastu boleh bilas dengan air.

    Cara yang kedua, hiris tomato halus halus supaya senang korang nak leave on the skin. Letak dekat dahi pipi and chin. Hati hati korang kalau air dia masuk dalam mati, pedih tau 🥺 Leave it 10 minit and scrubbing all over you face. Then boleh bilas.

    Cara yang ketiga, korang hancurkan tomato ni and then buat mask dekat face korang. Leave it to 10 until 15 minit then boleh bilas!

    Selain tu untuk exfoliate bahagian scrub korang boleh add on gula. Untuk mask korang boleh add perahan lemon. Atau guna tomato saja pun boleh!

    That’s all from me! See you guys on next sharing! ❤️🥰