• MINIMALIST OUTFIT IDEAS WITH YOUR DAUGHTER ‍

    MINIMALIST OUTFIT IDEAS WITH YOUR DAUGHTER ‍
    MINIMALIST OUTFIT IDEAS WITH YOUR DAUGHTER ‍
    MINIMALIST OUTFIT IDEAS WITH YOUR DAUGHTER ‍
    MINIMALIST OUTFIT IDEAS WITH YOUR DAUGHTER ‍

    Hello hello!

    Today i nak share minimalist outfit ideas bersama my baby girl. Macam biasa bila nak keluar i akan make sure outfit i akan matchy2 gittuw dengan anak i. Sebab i love playing dress up. So let’s start!

    Mommy’s outfit:

    • Kemeja- i akan pakai warna nude. So kemeja i ni baggy2 macam tu

    • Tudung bawal- pun sama warna nude sebab i nak match kan bersama baju. Walaupun warna baju and tudung tak 💯 sama. Tapi colour dia lebih kurang la

    • Inner- untuk warna yg boleh masuk dengan colour kemeja and tudung i pakai warna putih. For me colour hitam macam tak masuk sangat sbb dia gelap

    • Handbag: Colour nude jugak and boleh sling senang nak dukung baby

    • Jeans: i pakai jeans yg tak skinny and colour navy blue

    Baby’s outfit:

    • T-shirt: sama macam i warna nude

    • Jeans: short pants warna navy blue

    So bagi i this time our outfit boleh dikatakan 99% sama matchy2 gittuw. So tips. Kalau baju mommy tak sama colour dengan anak. Maybe baju baby boleh ikut warna tudung mommy. Asalkan warna dekat outfit mommy ada sikit2 dekat baby.

    That’s all from me xoxo 😘

    #outfitideas #mommystyle #mommydaugtherootd #daughteroutfit #outfitoftheday #outfitinspo